CAD/CAM

 • ASIGA MAX 3D Printer

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  ASIGA MAX je najnapredniji digitalni 3d printer u dentalne svrhe na svijetu.
  Zauzima najmanje moguće prostora na Vašem radnom prostoru uz nevjerojatnu produktivnost.
  Sa 62 mikrometra HD preciznošću prilikom printanja , ASIGA MAX je optimiziran za ortodonciju, krunice i mostove , hirurške vodilice , dentalne modele i parcijalne denture u laboratorijskim ili kliničkim uslovima.
  Svi ASIGA printeri se mogu koristiti sa materijalima i drugih proizvođača.Uz ASIGA  printer dobijate i “COMPOSER” – Software koji upravlja uređajem, za koji vam nije potrebno dalje licenciranje i sve buduće nadograde software-a su besplatne .

   

  Za printanje prozirnih udlaga i za rad sa prozirnim materijalima potrebna Vam je UV varijanta ovog uređaja.

   

  U cijenu je uračunat PDV.
  U cijenu su uračunati troškovi dostave.

   

 • ASIGA PICO 2 3D Printer

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  PICO 2 je je kompaktni 3D printer za manufakturu dentalnih modela i kalupa ua krunice i mostove.
  Zauzima malo radne površine što ga čini idealnim za rad u laboratoriji ili stomatološkoj ordinaciji.
  PICO 2 je moguće nabaviti u 2 konfiguracije uzimajući u obzir fokusno polje radnog mjesta  ( rezolucija ili veličina modela ) .
  Oba modela PICO 2 koriste ASIGA Slide-and-Separate  kako bi se maksimizirala preciznost i brzina građenja zadanog modela.
  Uz ASIGA PICO 2  printer dobijate i “COMPOSER” – Software koji upravlja uređajem, za koji vam nije potrebno dalje licenciranje i sve buduće nadograde software-a su besplatne .

  Za printanje prozirnih udlaga i za rad sa prozirnim materijalima potrebna Vam je UV varijanta ovog uređaja.

  U cijenu je uračunat PDV.
  U cijenu uračunata dostava aparata.

 • ASIGA PICO 2HD 3D Printer

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  PICO 2 HD prinosi nenadmašivu rezoluciju i tačnost željenog modela Vašem radnom stolu.
  Sa najbržim izmjenjivanjem materijaza za izradu modela , PICO 2HD UV proizvodi najbolje transparentne vodilice , zubne udlage , kalupe za krunice i mostove i parcijalne proteze.
  PICO 2HD koristi ASIGA Slide-and-Separate  tehnologiju za minimalnu separaciju i maksimalnu brzinu izrade modela.Uz ASIGA  printer dobijate i “COMPOSER” – Software koji upravlja uređajem, za koji vam nije potrebno dalje licenciranje i sve buduće nadograde software-a su besplatne .

  Za printanje prozirnih udlaga i za rad sa prozirnim materijalima potrebna Vam je UV varijanta ovog uređaja.

  U cijenu je uračunat PDV.
  U cijenu su uračunati troškovi dostave.

 • ASIGA PRO 2 3D Printer

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  ASIGA FREEFORM PRO 2 je 3D printer koji koji printa dentalne modele , djelimične okvire , hirurške vodilice i kalupe za krunice i mostove.
  Svi PRO 2 sistemi se mogu rekonfigurirati na rezolucije od 50 mikrometara do 75 mikrometara što im daje maksimalnu fleksibilnost rada u Vašoj laboratoriji.
  Koristi ASIGA Slide-and-Separate tehnologiju za precizno formiranje slojeva , brzinu izrade modela i ponavljanje.Uz ASIGA  printer dobijate i “COMPOSER” – Software koji upravlja uređajem, za koji vam nije potrebno dalje licenciranje i sve buduće nadograde software-a su besplatne .

  Za printanje prozirnih udlaga i za rad sa prozirnim materijalima potrebna Vam je UV varijanta ovog uređaja.

  U cijenu je uračunat PDV.
  U cjenu su uračunati troškovi dostave.

 • DENTAL WINGS Intraoralni skener

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  Intraoralni skener

  Temeljen na novoj i nevjerojatno kompaktnoj tehnici 3D snimanja koja se zove Multiscan Imaging ™, intraoralni skener od Dental Wingsa omogućuje stomatolozima da uzimaju digitalne otiske na prirodan i tečan način. Izuzetno malo nasadno tijelo, kontrola pokreta , jednostavno održavanje čine intraoralni skener klinikama neodoljivom opcijom za uzimanje digitalnog otiska.

  Pristup dizajnu: pacijent je na prvom mjestu

  Intraoralni skener je dizajniran da zadovolji potrebe stomatoloških profesionalaca u potrazi za intuitivnom tehnologijom za uzimanje digitalnih otisaka. Sa osnovnim ciljem da pomogne stomatologu da mu fokus bude na pacijentu, a ne na tehnologiju, Dental Wings intraoral skener nudi:

  • Zadivljujuće malo nastavno tijelo, slične veličine, oblika i težine sa postojećim stomatološkim nastavnim tijelima. Poznati oblik nastavnog tijela omogućuje da se zauzme prirodna pozicija stomatologa u odnosu na pacijenta
  • Vizualni i auditivni povrat informacija –  luminiscentni i zvučni signali pokazuju kad se  uspješno skenira time omogućujući korisniku da se usredotoči na usta pacijenta, a ne na ekran.
  • Jednostavno održavanje metalnog nastavnog tijela koje nema pokretnih dijelova niti složeni sustav osvjetljenja i hlađenja
  • Tehnologija kontrole pokreta za sustav rada bez dodirivanja ekrana kad korisnik ima rukavice

  Tehnologija skeniranja

  Pet minijaturni 3D skenera na vrhu nastavnog tijela imaju izravan pregled zuba i mekog tkiva iz više različitih kutova istovremeno time snimajući i loveći teško vidljiva područja uz minimalan napor za korisnika.

  Otvoreni radni proces

  Intraoralni skener je posvećen samo skeniranju pacijenta s više mogućnosti u koracima dizajna i proizvodnje. Skenirani podaci se neprimjetno prenose u uredski ili neki udaljeni sustav pomoću DWOS Connect-a za proizvodnju i dizajn prostetike. Korisnicima Dental Wingsa je na raspolaganju jednostavan, ali snažan DWOS CAD paket sa aplikacijama za dizajn, kao i ostali otvoreni dentalni CAD softwarei koji mogu učitati skenirane podatke.
  Cijena je sa uračunatim PDV-om.
 • DENTAL WINGS Prenosni intraoralni skener

  Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

  Portable Intraoral Scanner

  Nova filozofija dizajna
  Temeljen na istoj inovativnoj tehnologiji kao i originalni Dental Wingsov Intraoralni skener, novi Dental Wings prijenosni Intraoralni skener dolazi sa identičnim performansama, ali u manjem, prijenosnom obliku. Idealan je za ordinacije sa limitiranim prostorom ili za rad kod više od jedne ordinacije.
  Prijenosni Intraoralni skener omogućuje otvoreni proces rada za slučajeve kao što su restauracije koje nose zubi ili implantati, prijenosnu protetiku i ortodonciju. Odlična povezanost između stomatoloških ordinacija i stomatoloških laboratorija omogućena je kroz intuitivnu komunikacijsku platformu  DWOS® Connect.

  Otvoren sustav koji generira datoteke STL formata omogućuje stomatolozima neposredan pristup skeniranim podacima te proces proizvodnje direktno na licu mjesta ili proizvodnju u suradnji sa svojim laboratorijem, sve dok je pacijent još uvijek u stolici. Korisnici mogu koristiti jednostavan ali snažan Dental Wings DWOS CAD programski paket za dizajn, kao i ostale otvorene stomatološke CAD programe za dizajn, izravnim učitavanjem STL datoteka sa skeniranim podacima

  Ključne prednosti

  • Prenosivost ovog skenera malog i laganog formata je idealno rješenje za ordinacije koje imaju limitiran prostor ili korisnike koji imaju potrebu ili želju za čestim prijenosom skenera.
  • Izuzetno malo nastavno tijelo skenera osigurava udobnost za pacijenta i omogućuje stomatologu da kod skeniranja zadrži svoju prirodnu poziciju za rad u odnosu na pacijenta.
  • Tehnologija za prepoznavanje pokreta omogućuje rad bez dodirivanja ekrana.
  • Alati za pregled omogućuju esencijalnu kliničku provjeru situacije u stvarnom vremenu, kao što je okluzijska udaljenost ili provjera podreza, osiguravajući da odgovarajuću CAD dizajn generira najbolje moguće restauracije.
  • Skenirani podaci se bežično šalju u bilo koji udaljeni sustav na neposredan dizajn i proizvodnju protetike.
  • Ordinacije mogu birati između slobodnog otvorenog STL sustava ili DWOS® Connecta za optimalnu suradnju sa partnerskim stomatološkim laboratorijima.
  • Intuitivno i jednostavno planiranje restauracije omogućuje brzo stvaranje baze podataka o pacijentu koje se šalje zajedno sa skeniranim podacima u stomatološki laboratorij putem DWOS® Connecta.
  • Vizualne i zvučne povratne informacije o skeniranju omogućuju stomatologu da se koncentrira na pacijenta, a ne na tehnologiju.
  • Fleksibilan i prilagodljiv, linearni način rada osigurava pouzdani proces za odgovarajuću upotrebu skenera.

  Tehnologija skeniranja – Multiscan Imaging™

  ​Dental Wings prijenosni Intraoralni skener nudi istu inovativnu Multiscan Imaging™ tehnologiju kao i originalni Intraoralni skener. Pet minijaturnih 3D skenera koji su ugrađeni u nastavno tijelo izravno i istovremeno skeniraju zube i okolno tkivo iz više kutova, hvatajući čak i teško dostupna mjesta sa minimalnim naporom za korisnika. Štoviše, budući da je nastavno tijelo lagano i napravljeno u potpunosti od metala, nema pokretnih dijelova, nema složenog sustava za osvjetljenje i hlađenje te je vrlo robustan i jednostavno za održavanje.

  Cijena je sa uračunatim PDV-om.