• box2

Anthos A22+

Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

Uporedi

SIGURNOST i bezbrižnost

Higijenizacija i sterilizaciju postupci se izvode svakodnevno kao kritično važan korak za vrijeme rada u bilo kojem stomatološkoj ordinaciji. Anthos je svjestan toga i je trajno posvećena opskrbu stomatologa s najinovativnijim, visokih performansi stomatološke opreme, imajući u vidu pacijenata i zdravlje i sigurnost stomatološki tima. Temeljito primjenom novih tehnologija, obavezujući se na obiman razvoj materijala i striktno u skladu sa važećim standardima koji su na snazi, efikasno usvajanje sigurnosnih i automatskih sistema upravljanja postupak, Anthos je u mogućnosti ponuditi rješenja dizajniran da pojednostavi i optimizirati sterilizacije protokola. U Anthos sterilizacije linija: sinonim za sigurnost.

ANTHOS linija proizvoda nudi modularni REŠENJE Maksimalizira fleksibilnost i pouzdanost Vremenom pojednostavljenje svakodnevnoj PROCEDURE VIA razumljiv kontrole koje su glatko integrisan na BOJA LCD ekranu.

Kvaliteta materijala. Elektro-poliranog nehrđajućeg čelika komoru za sterilizaciju i teško nosi komponente, kao što su klasa elektromagnetni ventili osigurati i pouzdanost i izvanrednu trajnost. Zgodan LED bar osvjetljava komore kada je otvoren poklopac.

Ciklus i test programiranje. A programiranje i odgođen početak sistem omogućava operateru da počne svakog ciklusa točno kada želite.

Bežični modul. Wi-Fi opcija omogućava real-time prijenos podataka na prijenosni digitalni uređaj (npr pametni telefon, tablet).

ANTHOS autoklavi su napravljeni da traju, dizajniran kako bi ultra-POUZDANO ruku pomoći ordinaciji CILJU da pojednostavi DAILY radni proces. Nudi najnapredniju DENTISTS učinka očekujete od ANTHOS, ovi aparati za sterilizaciju zaposliti isprobanih i testiranih SISTEMA i materijala SAMO najvišeg kvaliteta.

Pojednostavljeni kontrola. LCD zaslon s integriranim tastaturom nudi intuitivan način upravljanja sterilizacije programa i ciklusa. Voda feed. Svi sterilizatora su opremljeni sa ručnim punjenjem vode i odvod putem brze spojnice. Čuvanje podataka. Ciklus-relativna podataka
sačuvane na internu memoriju autoklav-a. Eksterni pisač spojen preko RS232 serijskog
luka pruža, na termo papir ili naljepnice, dostupni podaci i parametri se odnose na izvršene ciklusa.