• intraoralni scanner monitor body
  • itraoralni scanner handheld
  • intraoralni scanner monitor body
  • itraoralni scanner handheld

DENTAL WINGS Intraoralni skener

BRZI PREGLED

Intraoralni skener

Temeljen na novoj i nevjerojatno kompaktnoj tehnici 3D snimanja koja se zove Multiscan Imaging ™, intraoralni skener od Dental Wingsa omogućuje stomatolozima da uzimaju digitalne otiske na prirodan i tečan način. Izuzetno malo nasadno tijelo, kontrola pokreta , jednostavno održavanje čine intraoralni skener klinikama neodoljivom opcijom za uzimanje digitalnog otiska.

Pristup dizajnu: pacijent je na prvom mjestu

Intraoralni skener je dizajniran da zadovolji potrebe stomatoloških profesionalaca u potrazi za intuitivnom tehnologijom za uzimanje digitalnih otisaka. Sa osnovnim ciljem da pomogne stomatologu da mu fokus bude na pacijentu, a ne na tehnologiju, Dental Wings intraoral skener nudi:

  • Zadivljujuće malo nastavno tijelo, slične veličine, oblika i težine sa postojećim stomatološkim nastavnim tijelima. Poznati oblik nastavnog tijela omogućuje da se zauzme prirodna pozicija stomatologa u odnosu na pacijenta
  • Vizualni i auditivni povrat informacija –  luminiscentni i zvučni signali pokazuju kad se  uspješno skenira time omogućujući korisniku da se usredotoči na usta pacijenta, a ne na ekran.
  • Jednostavno održavanje metalnog nastavnog tijela koje nema pokretnih dijelova niti složeni sustav osvjetljenja i hlađenja
  • Tehnologija kontrole pokreta za sustav rada bez dodirivanja ekrana kad korisnik ima rukavice

Tehnologija skeniranja

Pet minijaturni 3D skenera na vrhu nastavnog tijela imaju izravan pregled zuba i mekog tkiva iz više različitih kutova istovremeno time snimajući i loveći teško vidljiva područja uz minimalan napor za korisnika.

Otvoreni radni proces

Intraoralni skener je posvećen samo skeniranju pacijenta s više mogućnosti u koracima dizajna i proizvodnje. Skenirani podaci se neprimjetno prenose u uredski ili neki udaljeni sustav pomoću DWOS Connect-a za proizvodnju i dizajn prostetike. Korisnicima Dental Wingsa je na raspolaganju jednostavan, ali snažan DWOS CAD paket sa aplikacijama za dizajn, kao i ostali otvoreni dentalni CAD softwarei koji mogu učitati skenirane podatke.
Cijena je sa uračunatim PDV-om.

Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

Uporedi