• itraoralni scanner handheld
 • prenosni scanner
 • itraoralni scanner handheld
 • prenosni scanner

DENTAL WINGS Prenosni intraoralni skener

BRZI PREGLED

Portable Intraoral Scanner

Nova filozofija dizajna
Temeljen na istoj inovativnoj tehnologiji kao i originalni Dental Wingsov Intraoralni skener, novi Dental Wings prijenosni Intraoralni skener dolazi sa identičnim performansama, ali u manjem, prijenosnom obliku. Idealan je za ordinacije sa limitiranim prostorom ili za rad kod više od jedne ordinacije.
Prijenosni Intraoralni skener omogućuje otvoreni proces rada za slučajeve kao što su restauracije koje nose zubi ili implantati, prijenosnu protetiku i ortodonciju. Odlična povezanost između stomatoloških ordinacija i stomatoloških laboratorija omogućena je kroz intuitivnu komunikacijsku platformu  DWOS® Connect.

Otvoren sustav koji generira datoteke STL formata omogućuje stomatolozima neposredan pristup skeniranim podacima te proces proizvodnje direktno na licu mjesta ili proizvodnju u suradnji sa svojim laboratorijem, sve dok je pacijent još uvijek u stolici. Korisnici mogu koristiti jednostavan ali snažan Dental Wings DWOS CAD programski paket za dizajn, kao i ostale otvorene stomatološke CAD programe za dizajn, izravnim učitavanjem STL datoteka sa skeniranim podacima

Ključne prednosti

 • Prenosivost ovog skenera malog i laganog formata je idealno rješenje za ordinacije koje imaju limitiran prostor ili korisnike koji imaju potrebu ili želju za čestim prijenosom skenera.
 • Izuzetno malo nastavno tijelo skenera osigurava udobnost za pacijenta i omogućuje stomatologu da kod skeniranja zadrži svoju prirodnu poziciju za rad u odnosu na pacijenta.
 • Tehnologija za prepoznavanje pokreta omogućuje rad bez dodirivanja ekrana.
 • Alati za pregled omogućuju esencijalnu kliničku provjeru situacije u stvarnom vremenu, kao što je okluzijska udaljenost ili provjera podreza, osiguravajući da odgovarajuću CAD dizajn generira najbolje moguće restauracije.
 • Skenirani podaci se bežično šalju u bilo koji udaljeni sustav na neposredan dizajn i proizvodnju protetike.
 • Ordinacije mogu birati između slobodnog otvorenog STL sustava ili DWOS® Connecta za optimalnu suradnju sa partnerskim stomatološkim laboratorijima.
 • Intuitivno i jednostavno planiranje restauracije omogućuje brzo stvaranje baze podataka o pacijentu koje se šalje zajedno sa skeniranim podacima u stomatološki laboratorij putem DWOS® Connecta.
 • Vizualne i zvučne povratne informacije o skeniranju omogućuju stomatologu da se koncentrira na pacijenta, a ne na tehnologiju.
 • Fleksibilan i prilagodljiv, linearni način rada osigurava pouzdani proces za odgovarajuću upotrebu skenera.

Tehnologija skeniranja – Multiscan Imaging™

​Dental Wings prijenosni Intraoralni skener nudi istu inovativnu Multiscan Imaging™ tehnologiju kao i originalni Intraoralni skener. Pet minijaturnih 3D skenera koji su ugrađeni u nastavno tijelo izravno i istovremeno skeniraju zube i okolno tkivo iz više kutova, hvatajući čak i teško dostupna mjesta sa minimalnim naporom za korisnika. Štoviše, budući da je nastavno tijelo lagano i napravljeno u potpunosti od metala, nema pokretnih dijelova, nema složenog sustava za osvjetljenje i hlađenje te je vrlo robustan i jednostavno za održavanje.

Cijena je sa uračunatim PDV-om.

Registrujte se ili nas pozovite za cijenu

Uporedi